Produktväljare för industriella ventiler och pressostater

• Översikt
  • Kontakta oss

Enkelt produktval för ventiler och pressostater för installatörer

Behöver du hjälp med att välja rätt magnetventil eller pressostat för din tillämpning? Med några få klick kan Danfoss produktväljare hjälpa dig att hitta rätt produkt för standardtillämpningar.

Produktväljaren för magnetventiler och pressostater är utformad för installatörer och slutanvändare, och täcker ett brett spektrum av standardtillämpningar. Produktväljarna kan även användas på surfplattor och andra mobila enheter. Produktväljarna rekommenderar den mest lämpliga ventilen, spolen eller pressostaten från Danfoss produktsortiment. När du har hittat den magnetventil eller pressostat du söker kan du enkelt skriva ut tillhörande produktinformation eller skicka den som e-post eller sms. Om du vill veta var du kan köpa produkterna finns det en intuitiv distributörsguide som ger fullständig information om din närmaste Danfoss distributör i 20 länder runt om i världen.

OEM-kunder som behöver produkter som har skräddarsytts utifrån deras tillämpningar rekommenderas att kontakta närmaste Danfoss försäljningskontor.

Produktväljare för magnetventiler

Fem steg för enkelt val av magnetventil

Allt du behöver göra för att använda produktväljarna är att välja data från fem olika nedrullningsbara menyer.

• Medium
  • Applikation
  • Funktion
  • Anslutningsdimension
  • Spolspänning
Produktväljare för pressostater

Fem steg för enkelt val av pressostater

Allt du behöver göra för att använda produktväljarna är att välja data från fem olika nedrullningsbara menyer.

• Applikation
  • Kapslingsklass
  • Återställningsfunktion
  • Anslutningsdimension
  • Inställningsområde

Kontakta oss

Kontakta oss för mer information.